Simon&Mayer (Jobsgarden Kft.) 1134 Budapest, Dévai utca 19 VIII/811   Tel.: 06-30-445-0677

Szervezetfejlesztés
Több ügyfelünknél átléptük az egyéni business coaching kereteit és az egész cégre kiterjedő összetett változási folyamatokat indítottunk el, mely folyamatnak a célja, hogy a cég a belső erőforrásait ki tudja bontakoztatni, felkészüljön a változásokra, stb.
A főbb területek: döntési folyamatok, kommunikációs rendszer és stílus, vezetők és beosztottak közötti kapcsolatok, vezetési stílus, konfliktuskezelés, stratégiaalkotás, jövőkép meghatározása, célok kitűzése.

Recruitment specifikus tréningek
Vállaljuk céges interjúztatók interjú technikai felkészítését egyéni vagy csoportos formában. A tréning magában foglal employer branding és social media elemeket is.

Moderáció
A moderáció olyan interaktív munkamódszer, amelynek során kreatív, mégis strukturált vizuális elemeket használunk. A moderáció során színes kártyákat és egyéb vizuális eszközöket, valamint nagyméretű pinboard táblát használunk. A párbeszédek alatt egyszerre csak egy résztvevő beszélhet. A módszer biztosítja, hogy minden résztvevő megtegye észrevételeit  és mindenki álláspontja világossá váljon. A folyamat rendkívül transzparens, nem fordulhat elő, hogy a kevésbé extrovertált, ámde magas tudással rendelkező kollégák véleményét elnyomják a „hangosabb” résztvevők. A módszer segítségével komplex problémák is rövid idő alatt feldolgozhatóvá válnak. Különösen ajánljuk a módszert vezetői megbeszélések, éves tervezés, nagyobb projektindító megbeszélések esetében.

AC (Assessment Center)
Az Assessment Center vagy AC az új munkatársak kiválasztása során alkalmazott módszer, amelynek célja, hogy a kiválasztásra kerülő jelöltek várható beválását felmérjék. A jelölteket a betöltendő munkakörre jellemző feladatok elé állítják és viselkedésükből, reakcióikból igyekeznek arra következtetni, hogy hogyan boldogulnának az adott munkakörben. A módszer előnye, hogy az általa kiválasztott jelöltek beválása általában jobb, mivel kiválasztásuk nemcsak verbális, hanem gyakorlati tapasztalatokra is alapozódik. Magyarra a módszert értékelő központnak fordítják, de az angol név használata a kiválasztással foglalkozók körében elterjedtebb.