Simon&Mayer (Jobsgarden Kft.) 1134 Budapest, Dévai utca 19 VIII/811   Tel.: 06-30-445-0677

Ignacio Ramos Gorostiola, GMV:

We are very pleased with the service and I would stand out the quick understanding of the profile we were looking for and the short time to present suitable candidates.

Szebeni Enikő, Unisys:

Mind magánemberként, mind szakmai partnerként is hálával tartozom a közel 5 éve tartó töretlen kapcsolatunkért. Sok tanácsadó cég munkatársával találkoztam, mint HR-esként, mint interjú alanyként egyaránt, de bátran állíthatom, hogy a legkellemesebb élmény a Simon&Mayernél ért. Aktív munkakeresőként sokszor kiszolgáltatottként éli meg az ember az addig ismeretlen helyzeteket és el sem akarja hinni, hogy létezik olyan hely, ahol emberszámba veszik, sőt még hasznos tanácsokkal, bátorítással és kedvességgel is gazdagabban indulhat neki a nagybetűs álláskeresésnek.

Együttműködő szakmai partnerként aztán ugyanezt a páratlan, az üzlet és az ügyfél igényeit teljesen figyelembe vevő, magas hozzáadott értékkel bíró, valóban ügyfélorientált hozzáállást tapasztaltam meg, így jó volt mindkét oldalról látni a Simon&Mayer kiemelkedő szakmai és emberi elhivatottságát, profizmusát, amely ma már ritkaságnak számít, az inkább csak a sikerdíjra hajtó, értékesítésre szakosodott ’kollégákkal’ szemben. Tisztelet a kivételnek!

Még egyszer nagyon köszönöm mindent!

Lerch Zoltán, Ofotért:

Az elmúlt években több alkalommal vettem igénybe a Simon&Mayer szolgáltatásait, hol megbízói, hol álláskeresői oldalról. A szolgáltatás minden alkalommal alapos, személyreszabott és gyors volt. Megbízottként pontosan felmérték a pozícióhoz tartozó kompetenciákat és a potenciális jelölt személyiségét. A kiválasztás során megállapodott határidőre magas színvonalú jelölteket mutattak be.

Jelöltként ugyanezt a körültekintést tapasztaltam. Pontos visszajelzéseket, jól bemért és a valóságot tükröző pozíciókat ajánlottak, ahol jól illesztették egymáshoz az elvárt képességeket a jelölt által nyújtani tudott szakmai és professzionális jegyekkel..

A cég tanácsadóinak sikerül úgy felmérni az egyedi igényeket és elvárásokat, hogy közben finoman egyensúlyoznak a szakember és az ember közti vékony mezsgyén. 

Talabér Anna, Egis Gyógyszergyár Nyrt.:

2012 nyarától kezdtünk együtt dolgozni vezetői kiválasztásban a Simon&Mayer tanácsadó céggel.  Tapasztalatunk szerint a Simon&Mayer megbízhatóan, gyorsan és hatékonyan működik együtt a megrendelővel, munkájukat magas minőségben látják el. A cégünk szempontjait, a keresési igényeinket szem előtt tartva végzik munkájukat. Az együttműködésünk során azt tapasztaljuk, hogy hatékonyan vesznek részt a kiválasztás folyamatában, sikeresen együttműködnek az üzleti oldal képviselőivel, illetve a pályázókkal korrekt kommunikációt folytatnak. A vállalt határidőket betartják, munkájuk minőségével rendkívül elégedettek vagyunk.

A jövőben is szívesen dolgozunk együtt a Simon&Mayer kiváló munkatársaival!

Treiber Anikó

Jelöltként kerültem kapcsolatba a Simon& Mayer tanácsadóival és sok figyelmet, információt és támogatást kaptam mindenkitől a folyamat során. Nem aktív álláskeresőként részben nekik köszönhetem, hogy felhívták a figyelmemet a pozícióra és olyan helyzetet teremtettek, hogy elköteleződjek az új kihívás mellett. Itt is, ezúton is, még egyszer köszönöm 🙂

Mind jelöltként, mind szakmabeliként kíválló együttműködés volt, ami remélem folytatódik is!