Simon&Mayer (Jobsgarden Kft.) 1037 Budapest, Montevideo u. 16/B.   Tel.: 06-30-445-0677

Coaching 

„Csak gondoltam bejelentkezem és írok, hogy megköszönjem a segítséged és az összes támogatást, profi coacholast amit nyujtottal, sikerült is elhelyezkednem egy senior IT PM pozícióban. Mindig nagyon jol ereztem magam az alkalmakon és bátran ajánlanám bárkinek aki munkát vagy új karrieropciókat keres, céljait pontosítaná, kapcsolatokat építene vagy elkezdené , illetve aki kicsit szembe nézne saját magával és értékeivel! Mégegyszer köszönöm és hajrá, folytassátok!”

Ádám

 

"Együttműködésünk a Jobsgarden-nnel már kimondottan hosszútávúnak mondható, immár négy éve dolgozunk folyamatosan együtt. Zsuzsával ajánlás útján találkoztam és a közös munkát azért kezdtük el, mert cégünk növekedése során komoly nehézségekbe ütköztünk, szervezetünkben a gyors növekedés miatt káosz, veszteségek és a kiszállítások késedelmei voltak már jelelmzők. Nehéz idők voltak számomra amiből a kivezető út megtalálást Zsuzsának köszönhetem! Először mi dolgoztunk sokat, hiszen tudtam, hogy nekem kell változnom, fejlődnöm, hogy a cég is változhasson, majd fokozatosan kezdtük átalakítani a szervezetünket és igazi vezetővé nevelni managereinket. Az út rögös volt, és sokszor reménytelennek tűnt. Ma már tudom, hogy a legnehezebb feladat az emberekkel való foglalkozás és fejlesztésük. Zsuzsáék, a Jobsgarden csapata ezt viszont nagyszerűen csinálja, türelemmel és támogató segítséggel, hozzánk alkalmazkodva vittek minket végig az úton és ma is velünk vannak.

 

Mit is írhatnék ajánlásnak? Talán amit Zsuzsától tanultam: facts & figures... szóval: azóta, hogy elkezdtünk együtt dolgozni csapatunk szervezetté vált és felelős vezetőink vannak, létszámunk közel megkétszereződött, árbevételünk majdnem megháromszrozódott, mára eléri a négy milliárdot. Jobbat, többet nem tudok írni, ez nélkülük nem sikerült volna. Köszönöm ezúton is nekik, és szívből ajánlom őket én is tovább!

 

Mi pedig folytatjuk velük a közös munkát, hiszen vannak még céljaink, fejlődésünk és növekedésünk nem áll itt meg..."

András, tulajdonos, ügyvezető - Transmoduls