Simon&Mayer (Jobsgarden Kft.) 1134 Budapest, Dévai utca 19 VIII/811   Tel.: 06-30-445-0677

A Simon&Mayer a 2001-ben alakult Jobsgarden – ITJobs Kft. önálló divíziójaként jött létre 2011-ben. A cég az elmúlt 15 évben folyamatosan bővítette ügyfélkörét és mára jelentős, stabil megrendelői bázissal, komoly referenciákkal és nemzetközi hálózattal rendelkező munkaerő közvetítő- és toborzó céggé nőtte ki magát.

A divízió létrehozásának kettős célja volt: Egyrészt ügyfeleink részéről folyamatos igény érkezett a specialista kiválasztáson túl vezetői pozíciók betöltésére, amely pozíciók más munkamódszert és megközelítést igényelnek. Másrészt egyre több megkeresésünk érkezett be HR tanácsadás, coaching és outplacement területen, amely igények minőségi kiszolgálását külön csapattal tudjuk biztosítani.

2013-tól a Career Star Group (CSG) kizárólagos magyarországi képviselői vagyunk. A CSG egy független szolgáltatókból álló outplacement és karrier tanácsadás területre szakosodott nemzetközi hálózat, amely tagjaival minden kontinensen képviselteti magát. 75 országban több mint 800 irodával rendelkezik, több mint 7.000 szervezet és 100.000 egyéni résztvevő számára nyújt támogatást.

A tagságunkból kifolyólag gyakran veszünk részt regionális és nemzetközi tendereken, kitekintéssel rendelkezünk a globális outplacement és karrier tanácsadási folyamatokra, nemzetközi workshopokon és továbbképzéseken sajátítjuk el a legfrissebb módszereket, megközelítéseket.

Erősségünknek tartjuk a több mint 16 éves professzionális toborzási és kiválasztási hátterünket, mely lehetővé teszi számunkra a munkaerő piaci trendek napi szintű követését, a toborzás-kiválasztással kapcsolatos munkáltatói igények alapos ismeretét is.

A programjaink során profi jogász, könyvelő és bérszámfejtő csapatunk segítséget ad a résztvevőknek a munkaszerződések megkötéséhez, felbontásához, valamint a saját cég alapításával járó kérdések tisztázásához. Az elmúlt közel 20 évben  számos outplacement projektet bonyolítottunk le Magyarországon, hasonlóan nagy tapasztalatunk van a felsővezetői, executive kiválasztásban.