Simon&Mayer (Jobsgarden Kft.) 1134 Budapest, Dévai utca 19 VIII/811   Tel.: 06-30-445-0677

“Nagyon sok segítséget kaptam a karriertervezésben abban, hogy az álláskeresésem tudatos és strukturált legyen, és hogy használjak és jól használjak minden olyan technikát, elemet amitől sikeres lehet a folyamat. A folyamatos bíztatás és a beszélgetések sokat segítettek abban, hogy kellő önbizalmam legyen az álláskereséshez, és abban is hogy ne fáradjak bele a folyamatba.  Nagyon sok olyan dolgot is tanultam amit a munkába állást követően az új munkahelyen is hasznosítani tudok. Jó a program, Zsuzsa szuper – csak ajánlani tudom mindenkinek! Hajrá!”

Gergely, Logisztikai és beszerzési igazgató

 

„Csak gondoltam bejelentkezem és írok, hogy megköszönjem a segítséged és az összes támogatást, profi coacholast amit nyujtottal, sikerült is elhelyezkednem egy senior IT PM pozícióban. Mindig nagyon jol ereztem magam az alkalmakon és bátran ajánlanám bárkinek aki munkát vagy új karrieropciókat keres, céljait pontosítaná, kapcsolatokat építene vagy elkezdené , illetve aki kicsit szembe nézne saját magával és értékeivel! Mégegyszer köszönöm és hajrá, folytassátok!”

Ádám

“Idén februárban vettem részt a karriertervezés programban, miután megszűnt a pozícióm egy multinacionális cégnél. Nagyon profin fel van építve a képzés rész és a coaching alkalmak is. Nagyon hasznos volt minden egyes elem, de kiemelném a tudatos networking kapcsán szerzett ismereteket, tippeket.

A program végeztével úgy éreztem, hogy több lettem, magabiztosabban vettem részt interjúkon és AC-kon. A hatékonyságra pedig bizonyíték, h 2 hónap alatt sikerült újra munkába állni.

Zsuzsáék programját bárkinek tudom ajánlani, aki épp állást keres, vagy csak  szeretne új ismereteket, gyalorlati es hasznos tudást szerezni a karrierépítés területén.”

Gergely