Simon&Mayer (Jobsgarden Kft.) 1134 Budapest, Dévai utca 19 VIII/811   Tel.: 06-30-445-0677

“A Simon&Mayernél két féle coachingon vettem részt. Először carrier coachingot kaptam, melynek során nem csak arra tanítottak meg, hogy hogyan kell megírni egy jó önéletrajzot (executive pozíció), hanem arra is, hogyan mutassam be jól magamat egy személyes interjú során. A megbeszélések során lehetőségem nyílt jobban megismerni önmagamat, illetve a carrier coaching segítséget nyújtott abban is, hogy milyen területen kellene tovább  építenem a személyes karrierem.

A másik fajta coaching tevékenység, amelyen részt vettem, az az úgy nevezett business coaching, melynek során igen hasznos gyakorlati tanácsokat kaptam azzal kapcsolatosan,  hogy hogyan viselkedjek az új munkahelyen, illetve miként tudom a lehető leggyorsabban elfogadtatni magam.

A Zsuzsával folytatott megbeszélések alkalmával feltérképeztük a direkt riportokat, azok személyiségét, és ennek megfelelően igyekeztem  a lehető legjobb kapcsolatokat kialakítani a közvetlen kollégákkal.

Az új cégnél tapasztalt kihívásokkal, problémákkal kapcsolatosan is rengeteg hasznos tanácsot kaptam, mellyel sikerült tovább csiszolnom a vezetői technikákat.”

Krisztián, CFO Nagy Multinacionális vállalat

 

Az egyetlen közös mindenkiben a világon, hogy 24 óránk van életükre és céljaink megvalósítására. A valóban fontos célok azonosítása, az oda vezető út felépítése, az elért eredmények megbecsülése nagy jelentőséggel bír a legkiválóbb eredmények eléréséhez. Zsuzsa coachingja során megtanított a célok és az elérésükhöz szükséges út megtervezésére, a részeredmények, a végcél és az azt követő siker értékelésére. Azóta minden kulcsfontosságú projektemen alkalmazom mind a magán- és az üzleti életben. A 2011-es pénzügyi évünk során megkapott számos munkahelyi elismerésem és díjam az ő tudását is dícsérik.

András, multinacionális IT cég

 

“Együttműködésünk a Jobsgarden-nnel már kimondottan hosszútávúnak mondható, immár négy éve dolgozunk folyamatosan együtt. Zsuzsával ajánlás útján találkoztam és a közös munkát azért kezdtük el, mert cégünk növekedése során komoly nehézségekbe ütköztünk, szervezetünkben a gyors növekedés miatt káosz, veszteségek és a kiszállítások késedelmei voltak már jelelmzők. Nehéz idők voltak számomra amiből a kivezető út megtalálást Zsuzsának köszönhetem! Először mi dolgoztunk sokat, hiszen tudtam, hogy nekem kell változnom, fejlődnöm, hogy a cég is változhasson, majd fokozatosan kezdtük átalakítani a szervezetünket és igazi vezetővé nevelni managereinket. Az út rögös volt, és sokszor reménytelennek tűnt. Ma már tudom, hogy a legnehezebb feladat az emberekkel való foglalkozás és fejlesztésük. Zsuzsáék, a Jobsgarden csapata ezt viszont nagyszerűen csinálja, türelemmel és támogató segítséggel, hozzánk alkalmazkodva vittek minket végig az úton és ma is velünk vannak.

Mit is írhatnék ajánlásnak? Talán amit Zsuzsától tanultam: facts & figures… szóval: azóta, hogy elkezdtünk együtt dolgozni csapatunk szervezetté vált és felelős vezetőink vannak, létszámunk közel megkétszereződött, árbevételünk majdnem megháromszrozódott, mára eléri a négy milliárdot. Jobbat, többet nem tudok írni, ez nélkülük nem sikerült volna. Köszönöm ezúton is nekik, és szívből ajánlom őket én is tovább!

Mi pedig folytatjuk velük a közös munkát, hiszen vannak még céljaink, fejlődésünk és növekedésünk nem áll itt meg…”

András, tulajdonos, ügyvezető – Transmoduls

 

“A közös munka elején nem tudtam, mit is kaphatok én az egésztől. Miért lesz ez nekem jó és talán ami a legnagyobb kérdő jel volt bennem, hogy mit láttál bennem, hogy „kiválasztottál’ a közös munkára. Az első alkalmakor egy kicsit zárkózott voltam, de ahogy haladtunk előre a munkával úgy én is megnyíltam. Volt egy törés az első pár találkozó után.  Ekkor volt az a pont, amikor talán a felszínen kutatás után kicsit mélyebbre jutottunk. Itt kellett magam harcát megvívnom, fel kellett tennem a kérdést: akarok én vezető lenni? Programozni szeretnék, amit eddig csináltam? A döntést decemberre hoztam meg, aminek meghozatala nem volt gyors folyamat (júliustól tartó időszak), de a végén jeleztem a saját vezetőmnek,  hogy megérkeztem vezetni szeretném az osztályomat és a kódolást, mint olyat kicsit félre raknám. Ezt követően tudatosan készültem a coachingolásokra, tele voltam kérdésekre, melyeket próbáltam Zsuzsának feltenni, aki irányokat mutatott, hogy milyen feladatra mit lépjek. Engedett gondolkodni, mindig arról beszéltünk, amit én vittem a saját munkámból.  A találkozok után mindig energikus voltam, mindig megakartam lépni még egy szintet, tele voltam tervekkel, hogy a találkozókon elhangzottakat, hogyan fogom alkalmazni a saját csoportomban. Megismertem az ember típusokat, a kommunikáció hatalmát és még nagyon sok mindet. Viszont ahogy telik az idő, úgy jövők rá, hogy mi mindent nem tudok még :). Zsuzsa munkája nem csak a vezetői munkámba látszódik meg, hanem a magán életemre is kihatással van. ( A gyerekek jó alanyok) 🙂

Összefoglalva: Zsuzsához úgy mentem az elején, mint egy programozó, akinek egy extra feladata, hogy próbálja irányítani a rá bízott többi tervezőt, programozót, ha nem tudnak valamit, majd én megoldom, beprogramozom, kitanulom, stb. A végén úgy jöttem el tőle, hogy Vezetője vagyok egy jó csoportnak, akiknek, ha problémája van, akkor az én irány mutatásom segítségével megoldjuk a feladatot. Nem kell nekem lemennem a szakma mély bugyraiba, mert nagyon jó csoportvezetőim vannak, akik tudom, hogy megoldják. Nagy felelősség is ez, de nem teher számomra, hogy vezetőjük vagyok.

Nagyon élveztem a közös munkát  a pozitív kisugárzásod, egyéniséged segítségével  én is elhittem, hogy lehetek jó vezető, igaz még az út elején vagyok, de a jó alapok tőled vannak!

Köszönöm.”

András