Simon&Mayer (Jobsgarden Kft.) 1134 Budapest, Dévai utca 19 VIII/811   Tel.: 06-30-445-0677

“Nagyon sok segítséget kaptam a karriertervezésben abban, hogy az álláskeresésem tudatos és strukturált legyen, és hogy használjak és jól használjak minden olyan technikát, elemet amitől sikeres lehet a folyamat. A folyamatos bíztatás és a beszélgetések sokat segítettek abban, hogy kellő önbizalmam legyen az álláskereséshez, és abban is hogy ne fáradjak bele a folyamatba.  Nagyon sok olyan dolgot is tanultam amit a munkába állást követően az új munkahelyen is hasznosítani tudok. Jó a program, Zsuzsa szuper – csak ajánlani tudom mindenkinek! Hajrá!”

Gergely, Logisztikai és beszerzési igazgató

 

„Csak gondoltam bejelentkezem és írok, hogy megköszönjem a segítséged és az összes támogatást, profi coacholast amit nyujtottal, sikerült is elhelyezkednem egy senior IT PM pozícióban. Mindig nagyon jol ereztem magam az alkalmakon és bátran ajánlanám bárkinek aki munkát vagy új karrieropciókat keres, céljait pontosítaná, kapcsolatokat építene vagy elkezdené , illetve aki kicsit szembe nézne saját magával és értékeivel! Mégegyszer köszönöm és hajrá, folytassátok!”

Ádám

“Idén februárban vettem részt a karriertervezés programban, miután megszűnt a pozícióm egy multinacionális cégnél. Nagyon profin fel van építve a képzés rész és a coaching alkalmak is. Nagyon hasznos volt minden egyes elem, de kiemelném a tudatos networking kapcsán szerzett ismereteket, tippeket.

A program végeztével úgy éreztem, hogy több lettem, magabiztosabban vettem részt interjúkon és AC-kon. A hatékonyságra pedig bizonyíték, h 2 hónap alatt sikerült újra munkába állni.

Zsuzsáék programját bárkinek tudom ajánlani, aki épp állást keres, vagy csak  szeretne új ismereteket, gyalorlati es hasznos tudást szerezni a karrierépítés területén.”

Gergely

Ignacio Ramos Gorostiola, GMV:

We are very pleased with the service and I would stand out the quick understanding of the profile we were looking for and the short time to present suitable candidates.

Szebeni Enikő, Unisys:

Mind magánemberként, mind szakmai partnerként is hálával tartozom a közel 5 éve tartó töretlen kapcsolatunkért. Sok tanácsadó cég munkatársával találkoztam, mint HR-esként, mint interjú alanyként egyaránt, de bátran állíthatom, hogy a legkellemesebb élmény a Simon&Mayernél ért. Aktív munkakeresőként sokszor kiszolgáltatottként éli meg az ember az addig ismeretlen helyzeteket és el sem akarja hinni, hogy létezik olyan hely, ahol emberszámba veszik, sőt még hasznos tanácsokkal, bátorítással és kedvességgel is gazdagabban indulhat neki a nagybetűs álláskeresésnek.

Együttműködő szakmai partnerként aztán ugyanezt a páratlan, az üzlet és az ügyfél igényeit teljesen figyelembe vevő, magas hozzáadott értékkel bíró, valóban ügyfélorientált hozzáállást tapasztaltam meg, így jó volt mindkét oldalról látni a Simon&Mayer kiemelkedő szakmai és emberi elhivatottságát, profizmusát, amely ma már ritkaságnak számít, az inkább csak a sikerdíjra hajtó, értékesítésre szakosodott ’kollégákkal’ szemben. Tisztelet a kivételnek!

Még egyszer nagyon köszönöm mindent!

Lerch Zoltán, Ofotért:

Az elmúlt években több alkalommal vettem igénybe a Simon&Mayer szolgáltatásait, hol megbízói, hol álláskeresői oldalról. A szolgáltatás minden alkalommal alapos, személyreszabott és gyors volt. Megbízottként pontosan felmérték a pozícióhoz tartozó kompetenciákat és a potenciális jelölt személyiségét. A kiválasztás során megállapodott határidőre magas színvonalú jelölteket mutattak be.

Jelöltként ugyanezt a körültekintést tapasztaltam. Pontos visszajelzéseket, jól bemért és a valóságot tükröző pozíciókat ajánlottak, ahol jól illesztették egymáshoz az elvárt képességeket a jelölt által nyújtani tudott szakmai és professzionális jegyekkel..

A cég tanácsadóinak sikerül úgy felmérni az egyedi igényeket és elvárásokat, hogy közben finoman egyensúlyoznak a szakember és az ember közti vékony mezsgyén. 

Talabér Anna, Egis Gyógyszergyár Nyrt.:

2012 nyarától kezdtünk együtt dolgozni vezetői kiválasztásban a Simon&Mayer tanácsadó céggel.  Tapasztalatunk szerint a Simon&Mayer megbízhatóan, gyorsan és hatékonyan működik együtt a megrendelővel, munkájukat magas minőségben látják el. A cégünk szempontjait, a keresési igényeinket szem előtt tartva végzik munkájukat. Az együttműködésünk során azt tapasztaljuk, hogy hatékonyan vesznek részt a kiválasztás folyamatában, sikeresen együttműködnek az üzleti oldal képviselőivel, illetve a pályázókkal korrekt kommunikációt folytatnak. A vállalt határidőket betartják, munkájuk minőségével rendkívül elégedettek vagyunk.

A jövőben is szívesen dolgozunk együtt a Simon&Mayer kiváló munkatársaival!

Treiber Anikó

Jelöltként kerültem kapcsolatba a Simon& Mayer tanácsadóival és sok figyelmet, információt és támogatást kaptam mindenkitől a folyamat során. Nem aktív álláskeresőként részben nekik köszönhetem, hogy felhívták a figyelmemet a pozícióra és olyan helyzetet teremtettek, hogy elköteleződjek az új kihívás mellett. Itt is, ezúton is, még egyszer köszönöm 🙂

Mind jelöltként, mind szakmabeliként kíválló együttműködés volt, ami remélem folytatódik is!

Viola, Multinacionális vállalat

16 év után hagytam el egy céget, ahol lényegében felnőttem. Nehéz váltás, nehéz döntés volt. Zsuzsával való közös munka ezt a nehézséget, lehetőséggé és izgalmas utazássá változtatta. Pontosan felépített program nagyon sokat segített abban, hogy ne vesszek el a munkaerő piacon és ne veszítsem el a hitemet abban, hogy számomra a legjobb lehetőséget megtaláljam.

Volt min dolgoznunk. Készítettünk “jó” önéletrajzot, frissítettük és javítottuk a linkedin profilomat, felkészültünk az interjúkra akár személyes, akár telefonos formában. Úgy éreztem már az első interjún, hogy felkészültem és tudom mit csinálok. De ami még ettől is fontosabb segített nekem abban, hogy tudjam merre akarok menni és hová tartok a karrier utamon. Melyek azok az állások és ajánlatok amik nekem szólnak, mert az az én utam. Segített és támogatott a döntésben. Leírtuk és pontosan megfogalmaztuk mire vágyom, milyen munkát keresek… Most mikor ezeket a sorokat írom, elővettem azt a papírt és megnéztem abból a székből amiben most ülök, és mondhatom a tervet sikerült megvalósítani. Hálás vagyok Zsuzsának és csapatának és ha legközelebb válaszút előtt állok a karrierem során, biztosan hozzá fogok fordulni támogatásért, tanácsért.

Fehér András, Cisco Technical Assistance Center

A Simon & Mayer segített sikeresen átvészelnem életem egy nehéz időszakát. Akaratomon kívül állást kellett keresnem, melyben Gárdus Zsuzsa és csapata mind taktikai, mind stratégiai szinten segítséget nyújtottak. What and how, teljeskörű és konzisztens metodológiát kínáltak az álláskereséshez. Zsuzsa ismerete és kapcsolati tőkéje a magyar munkaerő-piacon példátlan. Effektív, jól kiépített hálózatával érdemben tud segíteni a keresés összes fázisában. Köszönöm Zsuzsa, köszönöm Simon & Mayer; csak így tovább!

Kiss Veronika, Nestlé 

I was very much excited to start my job search as a project. That was the first information I still remember from the beginning. If you consider your job searching as a project with tasks, timing and result, you are already a winner. 

Trainings, meetings and written materials are very well structured and good to use the handbook all the time. Exercises and useful examples are included. 

I liked very much personalized meetings and follow ups after the first training sessions. We went through steps which were done between two meetings and got useful advises for next steps. How to make the list of companies, how to search for opportunities, what about the market, how to decide among offers, how to be prepared for an interview or even how to sell yourself and how to negotiate good package at the end. 

G. Gabriella,  IBM Hungary International Shared Service Centre Kft.: 

I strongly recommend the outplacement services at Jobsgarden – ITJobs Ltd. (Simon&Mayer divison)
I took part in an executive program for 4 month, my career coach was Zsuzsa. I have spent several years at my previous employer, so had very limited information about the current job market trends. The program elements were very useful for being fully prepared to step back to the job market.

The program I got helped me to explore my professional and personal skills, competencies based on them it was much easier to set my new goals, prepare my Resume and define my target market. I have learned many techniques which helped me how to be professional during my interviews. The networking part also made my jobsearch more effective and faster. At the end of the program I felt fully prepared for the job search + ITJobs as a recruitment company offered job options to their clients.

I believe without this program my jobsearch would have taken much longer. There are some techniques which I still use in my career management. I would stongly recommend this program for anyone who is looking for a job.

A. Mihály, Nemzetközi Gyógyszeripari Nagyvállalat:

A cégem által felkínált álláskeresést segítő (outplacement) program elfogadása kiváló döntésnek bizonyult számomra, bár akkor még ez nem volt egyértelmű. Az első konzultáció után azonban megállapítottam, hogy jó kezekbe kerültem a Simon&Mayer csapatánál. Miért bizonyult számomra hasznosnak ez a program? Először is sokat segített az elbocsátást követő stressz feldolgozásában. Visszaadták és megerősítették az önbizalmamat. Új információkat, szempontokat kaptam az álláskereséshez, a jó önéletrajz megírásához, az állásinterjúkhoz és a bértárgyaláshoz.

A beszélgetések során rámutattak az erősségeimre (ami önbizalmat adott) és felhívták a figyelmemet, azokra a területekre, amelyek fejlesztésre szorulnak. Emiatt számomra a Simon&Mayer hasznos tudatformálást végzett, amiért nagyon hálás vagyok.

A program továbbá hasznosnak bizonyult számomra az elhelyezkedést követően, az új munkahelyi kollektívába történő beilleszkedéskor. A kapott iránymutatások segítettek, hogy milyen pontokra kell az első időben koncentrálni, a sikeres szakmai kapcsolatépítéshez.

Nem utolsó sorban Gárdus Zsuzsa értékes munkájának is köszönhetően egy hónapon belül sikerült jó állást találnom és elhelyezkednem. 

I. Éva, Nemzetközi Gyógyszeripari Nagyvállalat:

Gárdus Zsuzsa ügyvezető igazgatóasszony invitáló levele alapján kerültem fenti cég álláskeresést támogató programjába. Aznap történt mindez, amikor korábbi munkáltatóm közös megegyezéssel felbontásra javasolta munkaszerződésemet.

A karrier tanácsadási programban való részvétel lehetőségével első pillanatban egyáltalán nem kívántam élni. Olyan megalázottnak éreztem magam, hogy nem szívesen fogadtam el a munkáltatóm által felajánlott lehetőséget. A munkahely-keresési projektmenedzselésről szóló összefoglaló szöveg nem fogott meg, azt gondoltam, én ezekkel a lépésekkel tisztában vagyok, ugyanígy gondolom a keresést.

Pár nap elteltével azonban felhívott Zsuzsa, akinek stílusa, professzionális hozzáállása már a telefonon keresztül megmutatta, hogy igenis szükségem van segítségre.

Kb. 8 alkalommal vettem részt a tanácsadáson. Zsuzsa és munkatársai kiválóan végezték munkájukat, ma már örülök, hogy megismerhettem Őket. Rengeteget tanultam Tőlük. A felkészítés szisztematikusan történt, az ajánlott írásos anyag szerint, nem leragadva az elméletnél, hanem inkább a gyakorlat, a realitás felé fordulva. A leghasznosabb számomra talán az volt, hogy önbizalmamat helyreállították, egészséges lendületet adva az álláskeresés nem egyszerű lépéseihez.

Zsuzsa szakmai tapasztalata olyan emberséggel párosul, ami el tudja feledtetni azt az „igazságtalanságtörténtvelem-érzést”, amit ebben a helyzetben feltehetően az álláskeresők általában éreznek. A magam részéről ezen a szakaszon volt legnehezebb átlendülni, és ebben volt Zsuzsának és szakértő munkatársainak óriási szerepe.

A karriertervezés, felkészülés és keresés elemeit nem sorolom, minden megtalálható a felkészüléshez használt könyvben. A közös munka során minden segítséget, információt megkaptam céljaim pontos meghatározásához, a networking fontosságáról, a keresési technikákról. Bármikor telefonálhattam, email-jeimre választ kaptam, rugalmasan lehetett egyeztetni az időpontokat, segítettek elkészíteni új önéletrajzomat, karrier összefoglalómat.

Valamennyi személyes találkozás során el tudták velem hitetni, hogy olyan változás előtt állok, ami előreviszi karrieremet, nem kell aggódnom, sikerülni fog. A próbainterjúk során éreztem, hogy maximálisan és töretlenül hisznek bennem, semmi kétségük nincs afelől, hogy jó állást, szakmai tapasztalatomat hasznosítani tudó munkahelyet fogok találni. És így lett. Két hónap, és egy kis szerencse kellett még hozzá.

Fentiek alapján ajánlom Zsuzsát és cége karrierváltási projektjét mindenkinek, aki állást keres, illetve karrierjét át akarja gondolni, változtatni akar korábbi tevékenységén, vagy munka-stílusán. Olyan ez a felkészítés, mint amikor egy jó tanárhoz kerül az ember, nem akar szégyenben maradni, megcsinálja a házi feladatokat. Ritka az ilyen jó, profi „tanár”, mint Zsuzsa, lényeglátással, odafigyeléssel, kitűnő tanácsadási képességgel. Hálás vagyok Neki, és köszönettel tartozom azért, hogy segített nekem.

Igazából szívesen dolgoznék is Vele valamikor, ha úgy hozná az élet…. 

Szaller Zoltán, QP, Abacus Medicine Hungary Kft.:

Kedves Zsuzsa!

Kérésednek engedve adom a kért visszajelzést az általatok nyújtott képzésről, melynek témája felkészülés az álláskeresésre, az álláskeresés folyamata, valamint az új munkahelyen való beilleszkedés voltak.

A kapott ismeretanyag, használhatóságát, naprakészségét és részletességét tekintve kimerítő és nagyon jó. Nemcsak álláskeresőként, de később a másik oldalon munkatársakat kereső vezetőként is nagyon sok dolgot tudtam és tudok belőle használni. Ez vonatkozik a kapott írásos ismeretanyagra, az önéletrajzom véleményezésére/javítására, valamint a helyszínen elvégzett – az írott tananyaghoz kapcsolódó – gyakorlatokra is.

A tanfolyam szervezése, helyszíne, a bánásmód a célnak megfelelő, emberhez méltó volt.

Külön köszönet és extra pont jár az utógondozásért, amit végzel.

Amiben talán még lehetne fokozni, az a szituációs gyakorlatok (próbainterjúk) területe. A tőletek kapott két próbainterjú az én esetemben szerencsére elégséges volt. Mégis, talán lehet fokozni, ha a jelöltjeiteket kiteszitek az ismert interjúztatási technikáknak: talán jobban felkészülnek, és kevésbé lepődnek meg, ha valamelyiket velük szemben alkalmazzák.

Z.  Judit, Senior Operations Specialist / Associate:

I had the chance to participate in the Outplacement Program of Jobsgarden – IT Jobs / Simon & Mayer. I also experienced the Outplacement Program of a British firm before, I therefore had the base of comparing.

Overall I think the Outplacement Program of Jobsgarden – IT Jobs / Simon & Mayer is very detailed, lifelike, full of examples and can be easily acquired. My consultant was Zsuzsa Gárdus, who was not only the conductor of the program, but also a mixture of professional and life coach and mentor during the program period of 10 months. She made me this period a journey and helped to expand my professionalism via learning and improving a lot. The Program and Zsuzsa made me understand the best practises and up-to-date, local information regarding how to present myself on the job market, what the local employers look for in my industry and equally importantly, they helped in building my self-brand.  

The Program gave me timeless base knowledge and also the safety of always knowing where to turn to in case of questions or concerns regarding the actual job market and market specific employer requirements. I recommend the Program and the services of IT Jobs/Simon &Mayer for everyone who wants to know more about the actual job market and trends, need help in finding a new job opportunity or need advice in building his / her self-brand.  

Zákány Ildikó, GDP/ GMP inspektor:

Kedves Álláskereső!

Volt aktív, jelenleg sikeres álláskeresőként szólok Hozzád. Örömmel teszem ezt a Simon&Mayer munkatársainak kérésére, akik egy rendkívül nehéz, megpróbáltatásokkal teli időszakon segítettek át. Az álláskeresés kilenc hónapja alatt elvégzett rengeteg munka, családom lelki támogatása sem lett volna elég ahhoz az eredményhez, amit ma magaménak tudhatok. 2013 tavaszán kerültem kapcsolatba Gárdus Zsuzsa és Paulovics Éva csapatával, amikor volt munkáltatómnál létszámleépítés miatt megszűnt a munkaviszonyom. Akkor kerültem az SM által biztosított, a korábbi munkáltatóm által szponzorált coaching programba.

Minden álláskereső helyzete egy kicsit más, egy kicsit speciális. Az enyém is az volt.
Közel 30 évig dolgoztam egy munkáltatónál, 54 évesen kerültem olyan helyzetbe, hogy munkát kellett keresnem. Vegyészmérnök vagyok, minőségbiztosítási posztgraduális képesítéssel. A harmincéves gyógyszeripari munkám során foglalkoztam hatóanyag- és készítményfejlesztéssel, fizikai-morfológiai vizsgálatokkal, minőségbiztosítással, gyártási és törzskönyvezési dokumentumok készítésével.

Az álláskeresést a coaching programban összeállított módon, a fenti területeken indítottam. Állásajánlatot féléves keresés után sem sikerült kapnom, habár több mint tizenöt interjún vettem már részt addig. Ekkor a keresés technikáját az interneten található ajánlatok alapján módosítottam, az alapprogram mellett új technikákat is használtam. Néhány hetes megfeszített munka után kezdtem elveszni az információ áradatban, a számtalan keresési technikára vonatkozó ajánlás között. Ekkor ismét SM munkatársaihoz fordultam segítségért. Velük formáltuk meg személyre szabottan azt a programomat, ami végül hozzásegített a sikeres pályázathoz.

Számomra a pályázatokkal kapcsolatos legfontosabb következtetés az volt, hogy először saját magamnak, mentálisan és érzelmileg kellett eldöntenem azt, hogy a megpályázott állásra alkalmas vagyok, a munkát szívesen és eredményesen fogom tudni végezni. Amikor ezt megtettem, megkaptam az állásajánlatot, amire annyira vágytam.

Tudom, ez egy, a sok álláskereső élménye közül. Mindenkinek, így neked is a saját utadat kell megtalálnod. Ha olvasod a levelemet, azt jelenti, hogy jó helyen vagy, profi csapattal dolgozol. Ők segíteni fognak Neked eligazodni az útvesztőkben. Azonban tudnod kell, nagyon sok munka vár Rád. Sok energiát kívánok Neked ehhez, kitartást a megpróbáltatásokhoz, és végül jó munkát az új munkahelyeden. 

“A Simon&Mayernél két féle coachingon vettem részt. Először carrier coachingot kaptam, melynek során nem csak arra tanítottak meg, hogy hogyan kell megírni egy jó önéletrajzot (executive pozíció), hanem arra is, hogyan mutassam be jól magamat egy személyes interjú során. A megbeszélések során lehetőségem nyílt jobban megismerni önmagamat, illetve a carrier coaching segítséget nyújtott abban is, hogy milyen területen kellene tovább  építenem a személyes karrierem.

A másik fajta coaching tevékenység, amelyen részt vettem, az az úgy nevezett business coaching, melynek során igen hasznos gyakorlati tanácsokat kaptam azzal kapcsolatosan,  hogy hogyan viselkedjek az új munkahelyen, illetve miként tudom a lehető leggyorsabban elfogadtatni magam.

A Zsuzsával folytatott megbeszélések alkalmával feltérképeztük a direkt riportokat, azok személyiségét, és ennek megfelelően igyekeztem  a lehető legjobb kapcsolatokat kialakítani a közvetlen kollégákkal.

Az új cégnél tapasztalt kihívásokkal, problémákkal kapcsolatosan is rengeteg hasznos tanácsot kaptam, mellyel sikerült tovább csiszolnom a vezetői technikákat.”

Krisztián, CFO Nagy Multinacionális vállalat

 

Az egyetlen közös mindenkiben a világon, hogy 24 óránk van életükre és céljaink megvalósítására. A valóban fontos célok azonosítása, az oda vezető út felépítése, az elért eredmények megbecsülése nagy jelentőséggel bír a legkiválóbb eredmények eléréséhez. Zsuzsa coachingja során megtanított a célok és az elérésükhöz szükséges út megtervezésére, a részeredmények, a végcél és az azt követő siker értékelésére. Azóta minden kulcsfontosságú projektemen alkalmazom mind a magán- és az üzleti életben. A 2011-es pénzügyi évünk során megkapott számos munkahelyi elismerésem és díjam az ő tudását is dícsérik.

András, multinacionális IT cég

 

“Együttműködésünk a Jobsgarden-nnel már kimondottan hosszútávúnak mondható, immár négy éve dolgozunk folyamatosan együtt. Zsuzsával ajánlás útján találkoztam és a közös munkát azért kezdtük el, mert cégünk növekedése során komoly nehézségekbe ütköztünk, szervezetünkben a gyors növekedés miatt káosz, veszteségek és a kiszállítások késedelmei voltak már jelelmzők. Nehéz idők voltak számomra amiből a kivezető út megtalálást Zsuzsának köszönhetem! Először mi dolgoztunk sokat, hiszen tudtam, hogy nekem kell változnom, fejlődnöm, hogy a cég is változhasson, majd fokozatosan kezdtük átalakítani a szervezetünket és igazi vezetővé nevelni managereinket. Az út rögös volt, és sokszor reménytelennek tűnt. Ma már tudom, hogy a legnehezebb feladat az emberekkel való foglalkozás és fejlesztésük. Zsuzsáék, a Jobsgarden csapata ezt viszont nagyszerűen csinálja, türelemmel és támogató segítséggel, hozzánk alkalmazkodva vittek minket végig az úton és ma is velünk vannak.

Mit is írhatnék ajánlásnak? Talán amit Zsuzsától tanultam: facts & figures… szóval: azóta, hogy elkezdtünk együtt dolgozni csapatunk szervezetté vált és felelős vezetőink vannak, létszámunk közel megkétszereződött, árbevételünk majdnem megháromszrozódott, mára eléri a négy milliárdot. Jobbat, többet nem tudok írni, ez nélkülük nem sikerült volna. Köszönöm ezúton is nekik, és szívből ajánlom őket én is tovább!

Mi pedig folytatjuk velük a közös munkát, hiszen vannak még céljaink, fejlődésünk és növekedésünk nem áll itt meg…”

András, tulajdonos, ügyvezető – Transmoduls

 

“A közös munka elején nem tudtam, mit is kaphatok én az egésztől. Miért lesz ez nekem jó és talán ami a legnagyobb kérdő jel volt bennem, hogy mit láttál bennem, hogy „kiválasztottál’ a közös munkára. Az első alkalmakor egy kicsit zárkózott voltam, de ahogy haladtunk előre a munkával úgy én is megnyíltam. Volt egy törés az első pár találkozó után.  Ekkor volt az a pont, amikor talán a felszínen kutatás után kicsit mélyebbre jutottunk. Itt kellett magam harcát megvívnom, fel kellett tennem a kérdést: akarok én vezető lenni? Programozni szeretnék, amit eddig csináltam? A döntést decemberre hoztam meg, aminek meghozatala nem volt gyors folyamat (júliustól tartó időszak), de a végén jeleztem a saját vezetőmnek,  hogy megérkeztem vezetni szeretném az osztályomat és a kódolást, mint olyat kicsit félre raknám. Ezt követően tudatosan készültem a coachingolásokra, tele voltam kérdésekre, melyeket próbáltam Zsuzsának feltenni, aki irányokat mutatott, hogy milyen feladatra mit lépjek. Engedett gondolkodni, mindig arról beszéltünk, amit én vittem a saját munkámból.  A találkozok után mindig energikus voltam, mindig megakartam lépni még egy szintet, tele voltam tervekkel, hogy a találkozókon elhangzottakat, hogyan fogom alkalmazni a saját csoportomban. Megismertem az ember típusokat, a kommunikáció hatalmát és még nagyon sok mindet. Viszont ahogy telik az idő, úgy jövők rá, hogy mi mindent nem tudok még :). Zsuzsa munkája nem csak a vezetői munkámba látszódik meg, hanem a magán életemre is kihatással van. ( A gyerekek jó alanyok) 🙂

Összefoglalva: Zsuzsához úgy mentem az elején, mint egy programozó, akinek egy extra feladata, hogy próbálja irányítani a rá bízott többi tervezőt, programozót, ha nem tudnak valamit, majd én megoldom, beprogramozom, kitanulom, stb. A végén úgy jöttem el tőle, hogy Vezetője vagyok egy jó csoportnak, akiknek, ha problémája van, akkor az én irány mutatásom segítségével megoldjuk a feladatot. Nem kell nekem lemennem a szakma mély bugyraiba, mert nagyon jó csoportvezetőim vannak, akik tudom, hogy megoldják. Nagy felelősség is ez, de nem teher számomra, hogy vezetőjük vagyok.

Nagyon élveztem a közös munkát  a pozitív kisugárzásod, egyéniséged segítségével  én is elhittem, hogy lehetek jó vezető, igaz még az út elején vagyok, de a jó alapok tőled vannak!

Köszönöm.”

András