Simon&Mayer (Jobsgarden Kft.) 1134 Budapest, Dévai utca 19 VIII/811   Tel.: 06-30-445-0677

A munkáltatói mentális támogatásra ma nagyobb szükség van, mint valaha.

A koronavírus-járvány miatt fenekestül felfordult a munkavégzés megszokott világa: a munkavállalóknak egyik napról a másikra kellett teljesen új szabályokhoz és körülményekhez alkalmazkodniuk úgy, hogy közben megmaradjon a motivációjuk, ne csökkenjen a teljesítményük és a munkavégzésük minősége. Sokan a támogató közegük, a csapatuk nélkül dolgoznak tartósan otthonról.

A munkavállalói támogató program nem csak ilyen szokatlan körülmények idején tudja segíteni a kollégákat. A statisztikák szerint minden negyedik ember küzd mentális nehézségekkel élete során hosszabb-rövidebb ideig. Az általunk kínált szolgáltatással a munkáltató segíti a munkavállalókat abban, hogy felismerjék a problémájukat, tájékozódjanak róla, elinduljanak a megoldás felé vezető úton és ha igénylik, akkor szakember is bekapcsolódjon ebbe a folyamatba.

Praktikus kérdésekben is segít a program: jogi és pénzügyi tanácsadást is biztosítunk.

A munkavállalói támogató program teljesen anonim, és a mentális nehézségek széles skáláján segíti a kollégákat: a stressztől a traumákon át a krónikus betegségekig. A program weboldalán minden témában elérhetők segítő tartalmak, valamint könnyen és egyszerűen kapcsolatba lehet lépni szakértőinkkel.

A program egyéni és szervezeti szinten is működik: a szervezet hosszútávú stratégiai terveihez is illeszthető eseményekkel, tanácsadással, tartalmakkal.

Ajánlatkérés

 

További részletek és kapcsolatfelvétel:

Paulovics Éva

+36 30 445 0677

eap@simonandmayer.hu