Simon&Mayer (Jobsgarden Kft.) 1037 Budapest, Montevideo u. 16/B.   Tel.: 06-30-445-0677

Executive searchAmennyiben felkeltettük érdeklődését és be szeretne kerülni rendszerünkbe, önéletrajzát itt tudja feltölteni:

Önéletrajz feltöltés

A vezető kiválasztást közép- és felsővezetői pozícióknál, ill. nehezen megtalálható, speciális szaktudást igénylő pozícióknál alkalmazzák ügyfeleink.

A keresés megkezdésekor a munkaköri specifikáció alapján meghatározzuk a megcélzott vállalatok listáját. Minden olyan személyt szisztematikusan megkeresünk az ajánlattal, aki jelenleg a kiírt pozícióban dolgozik.

A vezető-kiválasztási projektek átfutási ideje a szűkített lista bemutatásáig kb. 5-6 hetet vesz igénybe, a projekt teljes átfutási ideje általában 60-90 nap az alábbiak szerint:
 

Munkaköri specifikáció készítése

1. hét

A potenciális jelöltek beazonosítása: ajánlások, adatbázis-keresés, direkt megkeresés, internet és egyéb források, a cégen belülről érkező jelöltek beintegrálása a kiválasztási folyamatba, iparági benchmark készítése.

2-3. hét

A jelöltek előszűrése: telefonos interjúk

3-4. hét

Személyes interjúk: a Simon&Mayer konzulensek által vezetett személyes interjúk angol, német, francia és magyar nyelven

5. hét

Szűkített jelöltlista elkészítése: részletes interjújegyzetek és azok kiértékelése a kompetencia alapú interjúra alapozva, tesztelés

6. héttől a lezárásig

Ügyfélinterjúk: munkaszerződés megtárgyalása, külsős partner bevonásával formális referencia ellenőrzés*, utókövetés, elégedettségi kérdőív